70.000 Ya Bedi Okuyanların Yorumları

70.000 ya bedi okuyanların yorumları konusunda bilgi vereceğiz. El-Bedi, Allah’ın benzersizliğini ve eşsiz yaratıcılığını ifade eden özel bir isimdir. Bu esma sadece Allah’a özgü olan bir isimdir ve yalnızca O’nu tanımlamak için kullanılır. El-Bedi, Allah’ın diğer hiçbir varlıkla eşit veya benzer olmadığını belirtir. Bu isim Allah’ın büyüleyici bir şekilde tüm evreni yaratması ve bu yaratılmışlıklar aracılığıyla kendi varlığını açıkça göstermesini vurgular.

Ya Bedi Faziletleri

El-Bedi, kapsamlı bir isim olup “Ya Bedi” şeklinde teşbih edilebilir. Rivayete göre bu teşbihin devamını eden kişilere dünyada ulaşamayacakları hiçbir istek olmaz. El-Bedi ismi birçok fazileti içeren geniş bir alanı kapsar. Bu isimle elde edilebilecek faziletlere aşağıda yer verilmiştir.

  • “Ya Bedi Celle Celalühü” zikrini devam ettirenler ihtiyaç duydukları her şeye ulaşırlar.
  • “Ya Bedi Celle Celalühü” tesbihini yatmadan önce çeken kişi işsiz kalmaz.
  • Zor bir işe başladığında “Ya Bedi” ismini zikreden kişinin işleri kolaylaşır.
  • Bir kul dua ettiğinde duasını sonlandırırken “Ya Bedi Assemavati Bel Ard” diyerek isteği kabul olur.
  • “Ya Bedi” ismini zikretmeye devam edenler işlerinde başarılı olurlar.
  • Çocuğu olmayan kişiler “Ya Bedi” tesbihine devam ettiklerinde Allah’ın izniyle çocuk sahibi olurlar.

70000 El Bedi Günde Kaç Kere Okunmalı

El-Bedi isminin faziletleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

  • “Ya Bedi” ism-i şerifini 70.000 defa zikreden kişi Allah’ın izniyle isteklerine ve arzularına kısa sürede kavuşur.
  • Her gün 86 defa El-Bedi ismini zikreden kişi beklemediği yerlerden ummadığı yardımlar görür. Bu kişi çeşitli nimetlere ve ihsanlara erişir.
  • El-Bedi isminin zikrini devam ettirenler sıkıntılı durumlarda huzur bulur ve çözümlerle karşılaşırlar.
  • El-Bedi ismi işlerin kolaylıkla halledilmesine ve engellerin aşılmasına yardımcı olur.
  • El-Bedi ismi manevi ve maddi bolluğu artırır ve bereketi çoğaltır.
  • El-Bedi ismini sık sık zikreden kişiler düşmanlarına karşı korunma sağlar ve zararlı etkilerden uzak dururlar.
  • El-Bedi isminin zikri iç huzurun artmasına ve kalp sükûnetine katkı sağlar.
  • Bu faziletler El-Bedi isminin zikrini devam ettirenlerin hayatında olumlu değişimler ve yardımların gerçekleşmesine vesile olur.
70.000 ya bedi okuyanların yorumları

70000 Ya Bedi Nasıl Okunur?

“Ya Bedi” ismini 70.000 defa okumak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Uygun bir zaman ve mekan seçin sessiz ve sakin bir ortamda bulunun. Genelde gece vakitleri duaların daha çok kabul olduğu ve makbul görüldüğü saatlerdir.
  2. Abdestli bir şekilde kıbleye karşı oturmak daha iyi olur.
  3. “Ya Bedi” ismini zikretmek için bir tesbih veya sayacı hazırlayın. Bu, her defasında saymanıza yardımcı olacak ve 70.000’e kadar olan tekrarları izlemenize yardımcı olacaktır.
  4. “Ya Bedi” ismini zikretmeye başlayın. Her zikirde “Ya Bedi”yi bir kez söyleyin ve bunu tesbih veya sayacınızda kaydedin.
  5. Zikri düzenli bir şekilde devam ettirin odaklanarak ve içtenlikle her tekrarı gerçekleştirin.
  6. Zikre ara vermek isterseniz uygun bir yerde mola verip dinlenin ardından devam edin.
  7. Zikri günlük olarak yapmaya özen gösterin ve düzenli bir rutin oluşturun. Bunu her gün belirli bir zaman diliminde gerçekleştirebilirsiniz.
  8. Sayıları takip edin ve 70.000 tekrarı tamamladığınızda bu hedefe ulaştığınızı bilin.
  9. Zikir süresince niyetinizi hatırlayın ve Allah’ın izniyle isteklerinize kısa sürede kavuşmayı umut edin.
  10. Zikir bittikten sonra şükran duygularıyla dua edin ve elde etmek istediğiniz hedeflere yönelik niyetlerinizi Allah’a arz edin.
70.000 ya bedi okuyanların yorumları

Ya Bedi Okuyanların Yorumları

El-Bedi zikrini okuyan insanların deneyimleri ve yorumları çeşitlilik göstermektedir. Bazı kişiler El-Bedi ismini zikretmenin onlara huzur ve sükûnet getirdiğini ifade etmektedir. Bu zikri düzenli olarak yapanlar kendilerini daha odaklanmış, huzurlu ve manevi anlamda güçlü hissetmektedir.

Aynı zamanda El-Bedi zikrini okuyan kişilerin manevi bağlantılarını güçlendirdiğini ve Allah’a yakınlık hissi yaşadıklarını ifade edenler de olmaktadır. Bu zikir kişilerin dua etme sürecinde daha derin bir bağlantı kurmalarına yardımcı olabilir ve dualarının kabul olma ihtimalini artırabilir. El-Bedi zikrini düzenli bir şekilde yapan kişilerin deneyimleri, samimiyetlerine, niyetlerine ve inanç düzeylerine bağlı olarak değişiklik gösterecektir. İşte 70.000 ya bedi okuyanların yorumları:

“Ya Bedi zikrini düzenli olarak yapmaya başladıktan sonra hayatımda büyük bir değişim hissettim. İşlerimde kolaylık görüyorum ve isteklerime kısa sürede kavuşuyorum. Ayrıca iç huzurum arttı ve manevi bağlantım güçlendi.”

70.000 ya bedi okuyanların yorumları

“Ya Bedi zikrini her gün 86 defa okumaya başladığımdan beri ummadığım yerlerden yardım ve destek görüyorum. Hayatımın farklı alanlarında nimetlere ve ihsanlara eriştiğimi hissediyorum. Bu zikir benim için gerçekten mucizevi bir etkiye sahip.”

70.000 ya bedi okuyanların yorumları

“Çocuğum olmayan biriydim ve Ya Bedi zikrine başladıktan sonra Allah’ın izniyle çocuğum oldu. Bu benim için büyük bir lütuf ve dualarımın kabul olduğunu hissettiriyor.”

70.000 ya bedi okuyanların yorumları

“Ya Bedi zikrini yaparken kendimi daha huzurlu ve sakin hissediyorum. Zihnimi sıkıntılardan arındırmak için bu zikri kullanıyorum ve gerçekten olumlu sonuçlar aldığımı söyleyebilirim. İçsel bir dönüşüm yaşadım ve yaşamın zorluklarına karşı daha dirençli oldum.”

70.000 ya bedi okuyanların yorumları

“El-Bedi ismini zikretmek dua ettiğimde Allah’a daha yakın hissetmemi sağlıyor. Dualarımın kabul olma ihtimali artıyor ve dileklerime ulaşma süreci hızlanıyor. Bu zikir benim için manevi bir güç kaynağı haline geldi.”

70.000 ya bedi okuyanların yorumları

Ya Bedi Nasıl Çekilir?

“Ya Bedi Celle Celalühü” zikrini 5 vakit namazdan sonra 86 kez devam ettiren kişiler ilimde, fende veya mesleğinde başarılı olma potansiyeline sahip olurlar.

Duaların kabul olması için “Ya-Bedi’ Assemavati Velardi” ifadesi 70 kez okunabilir.

“Ya Bedi” ismini zikreden kişiler, sanatlarında ilerler ve başarılı olurlar.

“Ya Bedi” ismini 70.000 defa okuyan kişinin her türlü ihtiyacı gerçekleşir.

70.000 ya bedi okuyanların yorumları

Ya Bedi Kuranda Geçiyor mu?

Kur’an-ı Kerim’de El-Bedi ismi iki ayette geçmektedir. Bu ayetlerde insanların Allah’a nasıl ve neyi şirk koştukları anlatılmakta ve ardından Allah’ın eşsiz ve benzersiz olduğu vurgulanmaktadır.

İlk ayette Allah’ın eşsiz yaratma gücüne vurgu yapılarak insanların O’na benzer bir şeyi ortaya koyabileceklerini düşünmelerinin yanlış olduğu belirtilir. Bu durumda insanların Allah’ı anlayamayacakları ve O’nun benzersiz olduğu vurgulanır.

İkinci ayette ise insanların O’na ibadet etmek için ortak koştukları nesnelerin Allah’ın yaratma gücüne ve benzersizliğine hiçbir şekilde erişemeyeceği ifade edilir. İnsanların bu nesneleri yaratmadığı, yaratıcı olmadığı ve kendi varlıklarını sürdüremeyeceği belirtilir. Bu bağlamda Allah’ın El-Bedi ismiyle anılması O’nun eşsiz ve benzersiz yaratma gücünü vurgular.

Ya Bedi Okuyanların Yorumları konusundaki yazımızın sonuna geldik. Dilerseniz, yorumları kategorisinde diğer dualara bakabilirsiniz.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum yapın